Gsm Top 3 GSM Wallpapers

Gsmtricks Gsm wallpaper 1 Wallpaper Gsm Wallpaper 2 Wallpaper Gsm Wallpaper 3 Wallpaper
Menu
Bestel Bestel Bestel
Ringtones

 

New Page 2

Je nummer als logo bij Nokia

Geen zin in een mooi logotje op je telefoon? Je kunt dan voor een ander type logo zorgen. Ga naar menu 3-7 (Call cost settings). Zet de kosten limit op aan (Menu 3-7-1). PIN2 code is nu nodig. Vul een limit in als het laatste gedeelte van je telefoonnummer (bijvoorbeeld 123456) Ga naar menu 3-7-2 (Show costs in). Vul weer het PIN2 code in. Selecteer valuta en vul de prijs per eenheid in . Vul de valuta name as je telefoonnummer (bijvoorbeeld 07973). Nu zal je telefoonnummer 07973 123456 op de 4e rij blijven staan op je display. Beetje een goedkoop logo maar wel leuk.

Mijn datakabel werkt niet; Wat nu?

Het kan voorkomen dat wanneer u uw GSM aansluit op uw PC er geen verbinding tot stand wordt gebracht. Dit kan meerdere oorzaken hebben, hieronder worden de meest voorkomende besproken:

1. De F/M-bus-kabel is voor zowel Fbus als M2bus geschikt en werkt doorgaans met alle programmatuur die geschreven is voor uw GSM. Logomanager vereist bijvoorbeeld een F-bus-kabel, PC-locals, WinTesla en Comtril.exe vereisen weer een M-bus-kabel. Zorg er dus voor dat u de juiste kabel gebruikt of de schakelaar goed instelt.

2. Op oudere PC's worden seriŽle com-poorten gebruikt die soms te langzaam zijn om de data over te zenden van en naar uw GSM. U zult dan een 'time-out'-foutmelding krijgen. Dit is op te lossen door een snelle seriŽle com-poort in uw PC te plaatsen of een andere PC gebruiken uiteraard....

3. Zorg ervoor dat uw datakabel juist op de GSM geplaatst wordt. Met name met de 3210-datakabel kan het voorkomen dat de 4 contactjes van de connector de juist plaatsen op de GSM niet raken: gevolg is dat er geen verbinding tot stand wordt gebracht.

4. Wanneer u uw Nokia 3210 met Logomanager wilt gebruiken dient u hiervoor versie 1.1 beta 7 te gebruiken. Andere versies werken in z'n geheel niet of slechts beperkt. Klik hier om Logomanager versie 1.1 beta 7 te downloaden.

Sms virus?

Nokia's en nieuw SMS virus Nokia telefoons van het type 6210, 3310 en 3330 kunnen met een SMS-bericht onklaar worden gemaakt. Dit heeft het Nederlandse beveiligingsbedrijf ITSX gedemonstreerd op de Black Hat, een conferentie in Amsterdam. Medewerkers van ITSX, het bedrijf van ex-hacker en Xs4all-oprichter Rob Gongrijp, zijn erin geslaagd om een SMS-programma dat berichten via internet kan versturen zo aan te passen dat het een bericht met een gemankeerde 'User Data Header' wordt versturen. Dit brengt de mobiele telefoon zo in de war dat verder gebruik onmogelijk is. Dat schrijft The Register aan de hand van de presentatie van Job de Haas van ITSX vorige week. Tijdens de demonstratie werd een Nokia 6210 mobiele telefoon onklaar gemaakt. Dezelfde telefoonsoftware wordt ook gebruikt in toestellen van het type 3310 en 3330. Telefoons van Siemens blijken ongevoelig voor het gevaar, andere merken moeten nog getest worden. Is het toestel eenmaal onklaar gemaakt, dan is de fout betrekkelijk eenvoudig te herstellen door het plaatsen van een werkende SIM-kaart. Ook kan het SMS-berichtje via een datakabel aan de pc uit het toestel gevist worden. Door de aangepaste software is niet te achterhalen wie de 'bom-SMSī heeft verstuurd. Nokia heeft in verklaring laten weten dat het onklaar maken van een telefoon via SMS eerder is voorgekomen, maar dat deze methode hen onbekend was
Website statistieken