Gsm Top 3 GSM Wallpapers

Gsmtricks Gsm wallpaper 1 Wallpaper Gsm Wallpaper 2 Wallpaper Gsm Wallpaper 3 Wallpaper
Menu
Bestel Bestel Bestel
Ringtones

 

Handleiding Nokia Usb Kabel

Handleiding Nokia Usb Kabel.
Omdat 95% van alle mensen hun usb kabel niet werkend kreeg heb ik besloten om in samen werking met Telecomforever.nl deze handleiding op te zetten. Hier gaan we stap voor stap toelichten hoe je je kabel werkend krijgt. Let wel even op; Ik ben uitgegaan van de nokia 7250i. voor een andere telefoon kan het misschien afwijken! 


Als eerst hier de hele kit met de cd die bij je aankoop zit.

Dan nu je kabel in je nog vrije usb poort drukken zoals hierboven te zien.

Het andere uiteinde in je telefoondrukken en als het goed is herkend je windows nu een nieuw apparaat.

De drivers die bij op de cd staan werkend bijna nooit, daarom moet je HIER de juiste drivers downloaden. Dit schermpje hierboven kan je trouwens afsluiten. Als je download binnen is moet je die drivers runnen.Als de deze geinstalleerd hebt heb je de juiste drivers. Nu herkend windows je kabel. Je ziet dan in apparaatbeheer dat hij gevonden is en meteen op welke poort hij zit.

In mijn geval zit hij dus op com3! Dit moet je even onthouden want die moet je ook ingeven in je Oxygen Phone Manager! Of natuurlijk bij andere software die je gaat gebruiken.

Nu start je oxygen, deze staat op je cd! Je krijgt de vraag of je kabelinstellingen wilt instellen. Hier doe je uiteraard ja. Dan krijg je het scherm hierboven te zien, dan doe je add port en geeft in op welke com poort je kabel zit ( com3 bij mij dus ) en stelt de kabel in op DLR-3 or DLR-3p!

Je drukt hierna op Ok en je telefoon is herkend via je kabel. Het is even lastig maar dan heb je ook wat!
Website statistieken